Kamp Novi Sad

Farma 47 pruža usluge kampovanja za bicikliste, bajkere i druge motorizovane  utnike. Takođe, u okviru farme postoji autokamp za kampere (autodomove), kamp prikolice i šatore, koji može ugostiti 25 kampera, a po potrebi i više.

Kamp je opremljen modernim sanitarnim čvorom koji ima WC kabine, tuš kabine, umivaonike, sudopere, mesto za pranje veša, mesto za presvlačenje beba, mašinu za pranje i sušenje veša i toplu vodu, zatim u kampu postoje priključci za struju od 6 A i 16 A i mesto za istakanje sanitarne vode i pražnjenje kibli. Kamp je ograđen zidom od cigle i ima obezbeđenje.
Takodje, postoji natkriven prostor za bicikliste, motocikliste i bajkere, a za goste celog objekta su napravljena tri roštilja i vidikovac sa koga se prostire prelep pogled na ravnicu.
Doručak je domaći doručak sa svežim domaćim jajima, šunkom, kulenom, kobasicama, vešalicama, slaninom i pekmezom od šljiva. Svi prethodno nabrojani proizvodi su domaći proizvodi sa naše farme.
Uz doručak, naravno ide i kafa, čaj ili sok i domaći jogurt.
Za ručak i večeru služimo četiri, pet obroka lokalnog karaktera, čija cena zavisi od izbora obroka.
Isto tako, u svakom momentu možete dobiti naše domaće proizvode i naša pića, a to su rakija od dunje i šljive. Takodje, u ponudi imamo i točeno pivo.
Ove usluge mogu da koriste naši gosti koji su došli u kamp ili u prenoćište.

Naši proizvodi i aktivnosti

Pored noćenja i kampovanja na našoj farmi možemo Vam ponuditi i proizvode sa naše farme: šunka, kulen, slanina, vešalice, domaća jaja, kobasice, vešalice, pekmez, slatko i rakija od dunje.
A za sve one koji vole prirodu i seoski način života organizujemo razne aktivnosti, kako bi gostima našeg objekta približili način života na salašu. Među prethodno navedenim aktivnostima izdvajamo: branje dunja, pečenje rakije, svinjokolj, vožnja biciklom. Aktivnosti koje organizujemo na farmi su uglavnom u oktobru ili novembru, dok bi se tačan datum odredio u dogovoru sa zainteresovanim učesnicima.